ČLANOVI SNS-A NASTAVLJAJU DA LAŽIMA BRANE SVOJE FOTELJE

npsTrstenik,05.avgust 2017.

Zbog kritika koje građani Opštine Trstenik svakodnevno upućuju na račun vlasti u Trsteniku i zbog ocene naših sugrađana da predsednik Opštine Aleksandar Ćirić i poslanica Milena Turk nisu dovoljno sposobni da rade svoj posao, pomenuti članovi Srpske napredne stranke, u panici su počeli da zakazuju gostovanja na RTV Trstenik. U nedostatku rezultata koje bi građanima mogli da predstave, oni svoja gostovanja koriste za iznošenje brutalnih laži.

U neuspelom pokušaju da takvim lažima, umesto rezultatima, čuvaju svoje fotelje Ćiriću i Turk pridružio se i poslanik Ivan Manojlović koji je i sam, gostujući u emisiji „Aktuelnosti“ RTV Trstenik, izneo niz brutalnih neistina i, uz mahanje papirima, pokušao da odglumi Kruševljanina koji je izuzetno zabrinut za stanje u Trsteniku.

Lošom glumom, pretvaranjem i lažima, koje članovi Srpske napredne stranke iznose, Narodni pokret Srbije se ni ovoga puta neće baviti. Umesto toga, ponovićemo poziv Mileni Turk, Aleksandru Ćiriću i Ivanu Manojloviću da, u televizijskoj emisiji, sučele svoje stavove sa narodnim poslanikom i predsednikom NPS Miroslavom Aleksićem, da ponove svoje tvrdnje i da dobiju odgovore na pitanja koje postavljaju.  Kao i do sada, umesto njihovim lažima pozabavićemo se činjenicama.

Kruševljanin zabrinut za Trstenik i njegove građane u Narodnoj skupštini Srbije obratio se ukupno devet puta, što je istini za volju, skoro duplo više od njegove stranačke koleginice Milene Turk koja je sa poslaničkog mesta ustala i progovorila ukupno pet puta. Dakle, kada se našim gradovima i opštinama uzimao novac iz republike, oni su ćutali, kada su protivustavno smanjivane plate i penzije oni su ćutali, kada je donošen zakon o privatizaciji i kada se gasila Prva petoletka oni su aplaudirali, kada je trebalo menjati loše zakone opet su ćutali, kada je trebalo povećavati akcize opet su aplaudirali, kada je trebalo izneti probleme građana Trstenika ili Kruševca, kako bi se oni možda i rešili, oni su opet ćutali.

Danas, kada građani na svojim leđima osećaju posledice njihovih odluka, posledice smanjenja plata i penzija, posledice gašenja Prve petoletke i poskupljenja cena, članovi SNS-a idu po televizijama, glumataju i govore neistine u nadi da će time sačuvati svoje funkcije. To se neće dogoditi. Njihovu nesposobnost danas prepoznaju čak i njihove stranačke kolege.

Konačno, poslanik Manojlović u svom TV nastupu izneo je i jednu istinu- „Srpska napredna stranka uvek je 365 dana u kampanji“. Time je i dao odgovor na pitanje zašto, umesto na rad, poslanici SNS svoje vreme traće gostujući po televizijima na kojima umesto rezultata rada iznose laži.

Narodni pokret Srbije podseća članove SNS-a i Milenu Turk, Aleksandra Ćirića i Ivana Manojlovića da njihove laži i loša gluma ne mogu prekriti njihovu nesposobnost i da te laži nisu dobre ni za građane, ni za njih same, pa ni za njihovog vođu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *