FUNKCIONERI SNS-A SVOJE FUNKCIJE BRANE LAŽIMA, UMESTO RADOM

npsTrstenik, 25. jul 2017. godine

Brutalne neistine koje su prethodnih dana iznosili čelnici OO SNS Trstenik Milena Turk i Aleksandar Ćirić neuspeli su pokušaj prikrivanja sopstvene nesposobnosti i lošeg rada.
Počev od izjave da je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić na vlasti 12 godina, sve što je  Aleksandar Ćirić izgovorio u svojoj izjavi RTV Trstenik, a pre njega i Milena Turk, su brutalne neistine.
Narodni pokret Srbije neće suditi o iznetim lažima, to će uraditi građani, ali će podsetiti i čelnike OO SNS Trstenik i građane na činjenice koje su članovi SNS zaboravili da spomenu:
Članovi nadzornih odbora različitih preduzeća u okviru Prve Petoletke bili su Aleksandar Ćirić lično, njegova supruga Nelica Atanasković, njihova rođaka Anđelka Atanasković, sadašnji zamenik predsednika Opštine Ljubiša Marković, Igor Milisavljević i drugi.
– Govoreći o jednoj nevladinoj organizaciji, Aleksandar Ćirić je zaboravio da pomene da je jedan od osnivača te organizacije i njegova supruga Nelica Atanasković.
– Govoreći o grejanju, Ćirić se pita zašto za dobavljača gasa nije odabran Srbijagas, već druga kompanija, ali je to pitanje koje mora da postavi sam sebi i da zna odgovor na njega, jer je tender sprovela i kompaniju odabrala vlast na čijem je čelu upravo on.

– Govoreći laži, Ćirić je zaboravio da kaže istinu, da je tri godine kao pomoćnik predsednika primao platu, a da je svoje radno vreme provodio igrajući igrice i govoreći da radi na velikom projektu planiranja jezera za pecaroše u Trsteniku.
Posle tri godine u vlasti, u periodu od 2012. do 2015. godine, iz koje su, upravo zbog nerada i nesposobnosti, izbačeni, čelnici OO SNS Trstenik nisu naučili da se funkcije ne brane lažima nego radom. Očigledno je da to nisu naučili ni za ovih godinu dana koliko su na vlasti u opštini Trstenik. Zato danas na isti način, lažima umesto radom, pokušavaju da odbrane svoje fotelje i svog lidera Aleksandra Vučića. Oni i dalje ne shvataju da se njihove laži i nerad loše odražavaju kako na građane, tako i na njih same, a na kraju i na Aleksandra Vučića koji to, verovatno već sad shvata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *