KONCERT „AMADEUS BENDA“- VIŠE OD DVE, TRI LAŽI VLASTI

Narodni pokret SrbijeOpštinska vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom oglasila se na fejsbuk profilu fotografijom na kojoj piše da će građani Trstenika „usluge muzičkog DELA nastupa Amadeus benda“ platiti 495.000,00 dinara. U ime građana Opštine Trstenik tražimo da opštinska vlast postavi fotografiju na kojoj će se jasno videti u koju svrhu će biti potrošen ostatak novca u iznosu od 1.405.000 dinara? Da li je to cena bine, ozvučenja, ili nečega drugog ili nekog drugog?

Brojke su jasne, građani to znaju, a oni koji ne znaju mogu se uveriti na 4. strani Budžeta Opštine Trstenik na kojoj jasno stoji da će za proslavu Srpske Nove godine biti potrošeno 1.900.000 dinara. I taj iznos je predložila i usvojila opštinska vlast, dok je skandirala parole o merama štednje!

Iz svega navedenog sigurno je jedno- opštinska vlast, na čelu sa Srpskom naprednom strankom, vodi se principom iz pesme „Amadeus benda“- „Kupi me sa dve tri laži“. Međutim, podrška građana se ničim, pa ni lažima ne može kupiti. Bar ne dva puta! To bi Srpska napredna stranka morala da zna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *