KAPITALNA INVESTICIJA- 36 000 EVRA PLAĆEN NOVI SLUŽBENI AUTO!

20170908_194639Trstenik, 8. Septembar 2017.

Narodni pokret Srbije postavlja pitanje čelnicima opštine Trstenik- kako je moguće da se svi zahtevi građana odbijaju, pod izgovorom da novca u budžetu nema, a da se u isto vreme kupuje novi, luksuzni službeni automobil? Kako je moguće da novca nema za krpljenje rupa na putevima i ulicama, za poljoprivrednike i protivgradne rakete ili za socijalno ugrožene, a da istog ima za službene automobile?

Kupovina najnovije „Škode superb“ dokaz je da su priče o tome da je prethodna vlast zadužila Opštinu neistinite, jer da je tako novi predsednik opštine Aleksandar Ćirić, danas, sebi ne bi mogao da kupuje luksuzne automobile. „Škoda superb“ je i dokaz da novca u budžetu ima, ali da se on ne koristi za rešavanje problema građana, već za lično bahaćenje lokalne vlasti koja se umesto realizacijom obećanih kapitalnih investicija i otvaranjem novih radnih mesta danas bavi kupovinom udobnih automobila za funkcionere.

Narodni pokret Srbije podseća i da je Srpska napredna stranka, pod parolom štednje, građanima Srbije smanjila plate i penzije, pa postavlja i pitanje kako se rasipanje novca lokalnih funkcionere SNS-a na luksuzne automobile uklapa u mere štednje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *