NARODNI POKRET SRBIJE SE PRIDRUŽUJE SUTRAŠNJEM PROTESTU PROTIV APSOLUTIZMA

Beograd, 30. maj 2017.
Narodni pokret SrbijeNarodni pokret Srbije pridružiće se sutrašnjem protestu opozicije protiv zavođenja diktature u Srbiji i privatizaciji države od strane jednog čoveka.

Aleksandar Vučić će sutra položiti zakletvu nad Ustavom koji već pet godina konstantno krši i nad Miroslavljevim jevanđeljem koje će, odlukom jednog čoveka, biti zloupotrebljeno u političke i propagandne svrhe i postati rekvizit jedne ceremonije.  Osim po ovim činjenicama sutrašnji dan, u istoriji će biti zapisan i po tome da je to dan pokušaja zavođenja apsolutne diktature u Srbiji, ali i dan u kome su  građani Srbije mirnim protestom pokazali da to neće dozvoliti.

Srbija i svi njeni građani već preskupo plaćaju cenu  privatizacije države od strane jednog čoveka, a na svima nama je odgovornost da se tome, na najdemokratskiji način, suprotstavimo, da mirnim protestom pokažemo jasan stav prema uvođenju diktature, ali i prema zloupotrebi svih vrednosti.

Upravo zbog toga, Narodni pokret Srbije poziva sve članove i simpatizere kao i sve građane Srbije da se sutra 31. maja 2017. godine u 18:00 časova pridruže mirnom protestu na Trgu Republike.

Protestu se pridružujemo jer imamo odgovornost prema svim građanima Srbije, a posebno onim koji su žrtve režimske propagande. U sutrašnjem protestu Aleksandar Vučić, sa svojim političkim marionetama, vidi nekakav scenario, a naša preporuka je da vidi istinu- Srbija je pojedincu dozvolila da je izgladni i osiromaši, ali neće dozvoliti da je u potpunosti, svojom samovoljom, uništi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *