NPS TRSTENIK: OBAVEŠTAVAMO OPŠTINSKE VLASTI DA JE PAO SNEG

Narodni pokret Srbije10. januar 2017, Trstenik

Narodni pokret Srbije obaveštava opštinsku vlast Opštine Trstenik da je pre nekoliko dana u Trsteniku pao sneg i da je, zbog bezbednosti svih građana Opštine Trstenik, neophodno da se angažuju nadležne službe za čišćenje snega.

Razumemo da je opštinsko rukovodstvo prezauzeto organizacijom koncerta „Amedeus benda“ koji će građani opštine Trstenik, iz praznih džepova, platiti preko milion dinara, ali im skrećemo pažnju da je pao sneg i da su putevi, ulice i trotoari neprohodni.

Podsećamo vlast na čelu sa SNS-om, da školarci polaze u školu i da penzioneri danas podižu prvi deo svoje smanjene penzije, pa je njima, kao i svim građanima opštine Trstenik, pre pesme i igre, potrebno obezbediti da se nesmetano kreću putevima i ulicama.

Upravo zato, pozivamo sve funkcionere opštinske vlasti, da naprave pauzu u organizaciji koncerta i da se posvete čišćenju snega, jer je to njihov zadatak. Ujedno, vlast na čelu sa SNS-om podsećamo da danas nema mesta lažnim opravdanjima, jer jedno je sigurno- bivša vlast nije ostavila sneg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *