O nama

Živimo u zemlji u kojoj građani moraju da biraju između hleba i lekova, iz koje mladi, obrazovani ljudi odlaze, u kojoj tema više nije treće, već prvo dete, u kojoj, pored plodnih njiva, jedemo uvozni pasulj, u kojoj sve odluke donose pojedinci.

Mi ne želimo ovakvu Srbiju! Želimo državu u koju građani imaju poverenja. Želimo da zajedno sa građanima izgradimo modernu i stabilnu Srbiju, koja sebi vraća dostojanstvo ponosnim isticanjem svojih tradicionalnih simbola, privrednim i kulturnim napretkom. Srbiju, u kojoj je sredstvo plaćanja stabilan dinar, u kojoj se vodi razumna i ozbiljna ekonomska politika, u kojoj se rad u poljoprivredi vrednuje, podstiče i poštuje i u kojoj su redovne plate i penzije.

Srbija

Narodni pokret Srbije neće da najveći izvozni proizvod Srbije budu mladost i inteligencija. Želimo da podstaknemo mlade da ostanu u svojoj zemlji, da im pomognemo da se zaposle, da pokrenu sopstveni biznis, da osnuju porodicu..

Zalažemo se za građansku Srbiju, u kojoj svi građani imaju jednaka prava, za Srbiju u kojoj će putem referenduma građani odlučivati o najvažnijim pitanjima koja se tiču života svakog od njih, za pravedan odnos prema razvoju svih delova Srbije, da pristojan život postane pravilo u celoj Srbiji, a ne samo privilegija manjine.

Zalažemo se za razvoj domaće privrede, kroz posebne podsticaje i za razvijenu poljoprivredu, kroz uspostavljanje profesionalnog zadrugarstva i obezbeđivanje sigurnog plasmana robe.

Zalažemo se za Srbiju dostojnu svojih građana!