ODBORNIK SRPSKE NAPREDNE STRANKE NAPAO AKTIVISTE VUKA JEREMIĆA

Danas su u selu Velika Drenova u Trsteniku napadnuti aktivisti Vuka Jeremića koji su delili promotivni materijal predsedničkog kandidata. Aktiviste je napao odbornik Srpske napredne stranke Miroslav Bekrić (60) koji je nasilnim putem, uz salvu psovki i uvreda, pokušao da ukloni štand sa materijalom koji su delili mladi aktivisti.

Ovo je drugi po redu napad na aktiviste Narodnog pokreta Srbije koji podržava predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. Da podsetimo, pre samo desetak dana, u Nišu je napadnuta devetnaestogodišnja aktivistkinja Narodnog pokreta Srbije kojoj je prilikom napada razbijena arkada.
Narodni pokret Srbije, zajedno sa timom Vuka Jeremića, i ranije je upozoravao na činjenicu da se pritisak koji Srpska napredna stranka vrši, a pre svega na svoje aktiviste zbog takozvanih kapilarnih glasova, pretvara u agresiju i napade na neistomišljenike. Nakon napada na našu aktivistkinju u Nišu očekivano je bilo da se Aleksandar Vučić izvini svim građanima i da prestane sa sistemom ucena i pritisaka. To se nije dogodilo, napadi su nastavljeni, premijer i dalje šalje agresivne poruke u kojima kandidate opozicije naziva najgorim imenima i time pokazuje da se on kandiduje za predsednika kapilarnih glasova, a ne predsednika svih građana Srbije.
Samo sat vremena pre napada na naše aktiviste, u selu Velika Drenova, gde se danas održava manifestacija“ Dani kalemara“, predsednik Skupštine opštine Trstenik Gerasim Atanasković pokušao je da ukloni štand Udruženja osoba sa invaliditetom „Nikola Tesla“ Kruševac i tom prilikom izvređao Milosavljević Sašu, člana ovog udruženja koji je najavio da će protiv Atanaskovića podneti prijavu.
Aktivisti Narodnog pokreta Srbije nastaviće da pružaju podršku predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću, jer Srbija mora bolje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *