RADIO TELEVIZIJA TRSTENIK ODBIJA DA OBJAVI DEMANTE NA BRUTALNE NEISTINE ČLANOVA SNS-a

logo_rtv_trstenik_20150708_202123Trstenik,05.avgust 2017.

Radio televizija Trstenik odbija da objavi demante na brutalne neistine koje su u prethodnim danima iznosili članovi i funkcioneri Srpske napredne stranke: Aleksandr Ćirić, Milena Turk i Ivan Manojlović.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima RTV Trstenik je u obavezi da objavi demant. Dodatno i podsećanja radi, građani opštine Trstenik ove godine za rad RTV Trstenik i objektivno informisanje izdvojili su 9 miliona i 600 hiljada dinara, što ovu medijsku kuću  obavezuje da obezbedi da se na Radio televiziji Trstenik građanima obrate predstavnici političke opcije koja je dobila podršku 36% građana opštine Trstenik.

Kako Radio televizija Trstenik odbija da objavi demante, i time krši Zakon o javnom informisanju i medijima, protiv ove medijske kuće i glavnog urednika biće podnete prijave.

Iako je poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić uputio i poziv na javno sučeljavanje sa svim predstavnicima SNS-a koji su poslednjih dana iznosili brutalne laži, oni se nisu oglašavali i time su dokazali da je cilj njihovih gostovanja upravo i bio da iznesu lažne optužbe, a zatim nestanu.

tv ts posta 1 tv ts posta 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *