RAZOTKRIVENE LAŽI NAPREDNJAKA: IZVEŠTAJ DRŽAVNE REVIZORSKE INSTITUCIJE DOKAZ DA NAPREDNJACI LAŽU

Trstenik , 17. Avgust 2017.
Funkcioneri Srpske napredne stranke i dalje nisu shvatili da se funkcije brane radom, a ne lažima i izmišljanjem DRI IZVESTAJafera o svojim neistomišljenicima i zato će svoje funkcije vrlo brzo i izgubiti. Sve brutalne neistine o projektu gasifikacije i sve druge neistine koje danima iznose funkcioneri Srpske napredne stranke demantovala je i sama Državna revizorska institucija koja je o radu Opštine Trstenik, u periodu dok je predsednik Opštine bio Miroslav Aleksić, podnela svoj Izveštaj u kome se navodi da su čak i minimalne nepravilnosti koje su uočene u najkraćem roku ispravljene. Izveštaj je potpisao Generalni državni revizor Radoslav Sretenović.

Laži naprednjaka demantuje i još jedna činjenica- Nakon više od decenije građani opštine Trstenik, zahvaljujući prethodnoj vlasti na čelu sa Miroslavom Aleksićem konačno nemaju restrikcije vode i imaju stabilno vodosnabdevanje. Zahvaljujući istoj bivšoj vlasti, sa istim čovekom na čelu, građani konačno imaju kvalitetno grejanje. I to su, između ostalih, rezultati rada prethodne vlasti.  Pitanje je šta je ova vlast uradila za godinu dana svog rada? Odgovor je jasan- gotovo da ništa. Upravo zbog toga SNS svoju nesposobnost prikriva optuživanjem drugih i iznošenjem brutalnih neistina o najboljim projektima.
Opštinski odbor Narodnog pokreta Srbije poručuje predstavnicima Srpske napredne stranke, posebno poslanici SNS-a Mileni Turk i predsedniku Opštine Trstenik Aleksandru Ćiriću da svoju nesposobnost neće prikriti lažima o svojim neistomišljenicima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *