TRSTENIK: PREDSEDNIK SO TRSTENIK GERASIM ATANASKOVIĆ ODBORNIKE NAZVAO “PLASTIČNIM MUMIJAMA”

Nakon Dragana Vilimonovića, koji je na sednici SO Trstenik, vređao pripadnike LGBT zajednice, urušavanje ugleda Skupštine opštine Trstenik, od strane odbornika SNS-a, nastavljeno je i na današnjoj, osmoj po redu sednici. Ovoga puta, član Srpske napredne stranke Gerasim Atanasković vređao je sve odbornike nazivajući ih „plastičnim mumijama“.
On je, na iznet stav odbornika opozicije, da Srpska napredna stranka nije donela  nove projekte u opštinu Trstenik odgovorio da želi da odbornicima govori o rezultatima SNS-a, iako su svi odbornici samo „plastične mumije“.

„Želim da govorim o tome šta je to što smo mi u međuvremenu  uradili, šta je to što želimo da radimo, to što planiramo da radimo, a nadam se da je neko od vas, bilo da ste iz vlasti ili opozicije, meni ste svi isti,jer svi ste plastične mumije dok vas gledam tamo….!“ rekao je Atanasković i nastavio sa nizom uvreda uglavnom na račun opozicije.
Svojim izlaganjem i iznetim uvredama predsednik Skupštine Opštine Trstenik  i član SNS-a, Gerasim Atanasković dokazao je da nije dostojan funkcije koju obavlja. Narodni pokret Srbije podseća predsednika Skupštine da su ga na mesto na kome se danas nalazi dovele upravo odbornici za koje smatra da su „plastične mumije“ i poziva ga, da se javno izvini svim odbornicima i da podnese momentalnu ostavku na mesto predsednika Skupštine opštine Trstenik.
Na osmoj sednici SO Trstenik na dnevnom redu, između ostalih tačaka, je predlog rebalansa budžeta Opštine Trstenik. Odbornici vladajuće većine nisu prihvatili ni jedan od predloga dopune dnevnog  reda koji su predložili odbornici Narodnog pokreta Srbije.

Služba za odnose sa javnošću
Narodni pokret Srbije
Opštinski odbor Trstenik
office@narodnipokretsrbije.rs
www.narodnipokretsrbije.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *