TRSTENIK: Za SNS 2000 ugašenih radnih mesta ne predstavlja problem

Članica Srpske Naslider1predne Stranke i predstavnica građana opštine Trstenik u parlamentu Srbije, Milena Turk današnjim izlaganjem pokazala je da ne vidi problem što je u opštini Trstenik gašenjem Prve petoletke ugašeno 2000 radnih mesta. Istup narodne poslanice predstavlja ne samo uvredu za radnike Prve petoletke koji su ostali bez posla, već i uvredu za sve građane opštine Trstenik.

Stav koji je iznela je, ili izostanak  stava, je skandalozan posebno, što Srpska napredna stranka do sada nije, a očigledno i ne planira, da u Trsteniku otvori niti jedno radno mesto. Turkova je kritikovala i rad Opštine Trstenik u prethodnim godinama, iako je njena politička partija tri godine bila u istoj toj vlasti i iako su svi članovi Srpske napredne Stranke tri godine redovno primali platu, a da u Trsteniku nisu postavili ni jednu klupu.
Dva meseca prošlo je od uspostavljanja nove vlasti u Trsteniku, dve mesečne plate su funkcioneri nove vlasti primili, a za to vreme pokazali su da čak ne mogu ni da održavaju ono što je prethodna vlast uradila.
Osim kritika na račun prethodne vlasti, od čega građanima Trstenika zasigurno neće biti bolje, Srpska napredna Stranka nije uradila apsolutno ništa čega su danas svesni svi građani opštine Trstenik, čak i oni koji su svojim glasom podržali Srpsku naprednu stranku.

Narodni pokret Srbije će se i u narednom periodu, bez obzira na posledice, boriti protiv neistina, lažnog poštenja i nadalje će glasno govoriti o problemima građana opštine Trstenik i zastupati njihove interese i u parlamentu i van njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *