VUK JEREMIĆ NOSILAC PROMENA

jeremic„Ako budemo sedeli i ćutali, biće nam svakim danom sve gore. Naša Srbija može mnogo bolje. Oni su ti koji to ne umeju da postignu i zato treba da odu – izjavio je sinoć u Trsteniku Vuk Jeremić, predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj.
U razgovoru sa građanima Jeremić je dodao i da će insistirati za izgradnji infrastrukture koja je u nacionalnom interesu, pre svega Moravskog koridora, autoputa Pojate-Preljina.
– Ne razumem zašto se umesto toga forsiraju projekti poput autoputa prema Albaniji! Čija je to ideja? Možda Tonija Blera i drugih savetnika ove Vlade – rekao je Jeremić u Trsteniku.

Prema njegovoj oceni u Trsteniku, koji je stvarao gigante, koji ima poljoprivredne potencijale i rudna bogatstva, jasno se vide promašaji aktuelne politike.

Poljoprivredna proizvodnja se ne podstiče, Petoletka je ugašena, a glavni koridori zaobilaze grad, rekao je Jeremić i ukazao da je to činjenica da se u Rasinskom okrugu danas teško živi isključiva posledica pogrešne politike vlade i sistema koji ne radi u interesu građana.

„Poručuju da smo lenj i neodgovoran narod, i da zato moramo da se stidimo i menjamo svoju svest i svoje običaje. To poručuju isti oni koju su svojom neodgovornom politikom gurnuli u sukobe 90-tih i zemlju decenijski unazadili“, rekao je Jeremić.

Jeremić je naglasio da jedan od najznačajnijih državnih prioriteta mora biti transformacija i preporod poljoprivrede i ukazao da je prirodno da jedna od okosnica srpske poljoprivrede treba da bude povrtarstvo i voćarstvo.

„Kao prvo založiću se za zabranu prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima“, poručio je Jeremić.

On je napomenuo da su to isti oni ljudi koji su zatvorili Petoletku,
koja je nekada imala više od 16.000 zaposlenih, podizala kupolu na Hram Svetog Save i proizvodila hidrauliku za Boing.

Miroslav Aleksić predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni polsanik iz Trstenika kaže da će Jeremić na putu ka promenama imati punu podršku Narodnog pokreta Srbije.

„Srbijom danas upravlja kriminalni klan braće, drugova i kumova Aleksandra Vučića koji su privatizovali državu i dok građani žive sve gore, njima je bolje. Ova vlast urušava državu i njene institucije, urušava sistem vrednosti i to mora da se zaustavi. Predsednički izbori su jedinstvena prilika za promene, a Vuk Jeremić biće nosilac tih promena“, rekao je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić nakon predstavljanja programa Vuka Jeremića sinoć u Trsteniku.
On je dodao da će sa Vukom Jeremićem otpočeti promene koje su Srbiji neophodne.
„Posle pet godina Srbija konačno ima izbor, alternativu i čoveka koji zaslužuje da predstavlja građane Srbije. Na građanima Srbije je velika odgovornost da ne podlegnu medijskim manipulacijama i lažima režima koji će koristiti sve državne resurse u odbrani vlasti i svojih pozicija. “, dodao je Aleksić

 

Vuk Jeremic Trstenik Vuk Jeremic Trstenik Vuk Jeremic Trstenik Vuk Jeremic TrstenikVuk Jeremic Trstenik Vuk Jeremic Trstenik Narodni pokret Srbije Vuk Jeremic Trstenik

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *